• Semi-restauratie
  Semi-restauratie.

  Perfectie is het juiste woord voor ons bedrijf. Tot nu toe zijn we voor het 2de jaar op rij 1ste op het concours d'elegance.

 • De velgen
  De velgen.

  Velgen zijn altijd een lastige kwestie. Wij demonteren de velgen, polijsten de voor en achterzijde en brengen een velgen verzegeling aan.

 • Autodetailling
  Autodetailling.

  Denk hierbij aan het hemel, reservewielbakruimte, ozonbehandeling, ramen, tapijt, dashboard, matteren van het stuurwiel en de pook.

 • Sticky parts / plakknoppen
  Plakknoppen / plakdelen

  Plakdelen / knoppen zijn een veel voorkomend probleem in verschillende Ferrari modellen. Wij herstellen deze weer tot nieuw.

 • Doffe koplampen / plastic ramen herstellen
  Doffe koplampen / plastic ramen herstellen.

  Het is een veelvoorkomend probleem, koplampen / kunstof ramen die door invloeden van buiten dof worden. Wij kunnen deze geheel voor u herstellen. 

 • Interieur reiniging en reparatie / leerrenovatie
  Interieur reiniging en reparatie / leerrenovatie.

  Wij reinigen het interieur op een dermate hoog niveau, dat er van de oude situatie niks meer merkbaar zal zijn.

 • Motorruimte
  Motorruimte.

  Wij reinigen uw motorruimte met de hand zonder een overvloed aan water dat de motorruimte kan beschadigen.

 • Remtangen en naven
  Remtangen en naven.

  Vaak zijn deze verroest of aangeslagen door weersinvloeden vooral met open velgen is dat een irritatiepunt. Wij spuiten deze in de originele kleur zoals deze af fabriek geleverd zijn.

 • Lakrenovatie / lakcorrectie
  Lakrenovatie / lakcorrectie.

  Dat houdt in wegschuren van beschadigingen zoals krassen, ingebrande vogelpoep, hars, verweer, spuitnevel etc.

 • Interieurrestauratie
  Interieurrestauratie.

  Voor auto’s zoals oldtimers waar het leer van versleten is waarbij het interieur compleet gedemonteerd, gereinigd, gerepareerd en overnieuw gekleurd wordt.

 • Bodem reiniging en conservering
  Bodem reiniging en conservering.

  Wij reinigen grondig de bodem, eventuele aanslag / roest wordt verwijderd en overnieuw gespoten. Zoals draagarmen / wielophanging / veren / koets / differentieel etc.

Profiel

Geachte klant,

Een auto is immers niet een auto maar een schilderij. Als liefhebber wordt er nou eenmaal anders naar een auto gekeken en door ieder van hen ook anders beoordeeld. Vanuit dat opzicht ben ik 15 jaar geleden mezelf gaan verdiepen in de beste methodieken t.b.v. het resultaat van het renoveren van auto's. Deze passie is ontstaan uit uiterste perfectie wat ik in een auto nooit kon vinden. De "maar" factor was altijd heel erg aanwezig, het is wel mooi maar..... De oplossing is dan ook het creëren van een situatie waar de "maar" factor wegvalt daarom Stipt Polish Point. 

Met vriendelijke groet,
Rick van Stippent