BODEM RENOVATIE

Stipt Polish Point is gespecialiseerd in het renoveren van de onderzijde van uw auto. Wij brengen de bodem terug naar een optisch fabrieksnieuwe conditie. Bij een bodem renovatie worden alle onderdelen gedemonteerd en bewerkt. Eventuele oude bitak en tectyl wordt verwijderd.

Bij Stipt Polish Point draait alles om de originaliteit van de auto. Wij hebben alle mogelijkheden in huis om uw bodem in een fabrieksnieuwe conditie te brengen, denk daarbij aan reinigings- en straaltechnieken. Daarbij beschikken wij over de beste spuitmethodieken. Ter afwerking en conservering brengen wij standaard een 2K coating aan zodat uw bodem beschermd is tegen weersinvloeden etc.

Prijzen: 
Stipt Polish Point geeft alleen prijzen op maat aangezien iedere auto verschillend is. De prijs wordt bepaald door of het een reiniging, renovatie of restauratie betreft. Het aantal uren dat erin gaat zitten en eventueel nieuwe benodigde onderdelen. Ons advies is bij serieuze interesse een afspraak in te plannen voor een intake zodat we uw wensen kunnen bespreken en uw auto kunnen bekijken.

Voor

BODEM RESTAURATIE

Na

BODEM RESTAURATIE

Voor

BODEM RESTAURATIE

Na