OVER ONS

Geachte klant,

Bij Stipt Polish Point zijn we ervan overtuigd dat een auto meer is dan slechts een voertuig; het is een waar kunstwerk op wielen. Als ware liefhebbers begrijpen we dat elk voertuig een uniek verhaal heeft, bekeken en beoordeeld door elke liefhebber op zijn eigen bijzondere manier.

Ruim 15 jaar geleden startte Stipt Polish Point met de ontwikkeling van methodieken gericht op de restauratie en renovatie van auto’s. Deze reis werd gedreven door een passie voor perfectie en een diepgewortelde liefde voor auto’s. Wat ons bij Stipt Polish Point onderscheidt, is onze toewijding om elke auto te herstellen naar zijn oorspronkelijke glorie, precies zoals hij in de brochure stond.

Voor ons draait het niet simpelweg om het oppoetsen van een auto, het uitvoeren van deel restauraties of zelfs volledige restauraties. Onze aanpak is erop gericht om de oorspronkelijkheid van elke auto te behouden tijdens het renovatie- en restauratie proces, waarbij we alle aspecten van het voertuig in acht nemen. Elk facet wordt zorgvuldig behandeld en hersteld, afhankelijk van wat de auto nodig heeft om zijn authentieke uitstraling te behouden. Elke auto is uniek en verdient een behandeling die recht doet aan zijn geschiedenis en originele staat.

Ik nodig u van harte uit om deze onderscheidende filosofie te verkennen, die ons in staat stelt om vloeistoffen van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen, speciaal ontworpen om de prestaties en de uitstraling van uw geliefde auto te verbeteren. Moge dit handboek u begeleiden op een reis van ontdekking en begrip van de essentiële rol die onze vloeistoffen spelen in het behoud van de schoonheid en integriteit van uw voertuig.

Met vriendelijke groet,
Rick van Stippent CEO