OVER ONS

Geachte klant,

Een auto is immers niet een auto maar een schilderij. Als liefhebber wordt er nou eenmaal anders naar een auto gekeken en door ieder van hen ook anders beoordeeld. Vanuit dat opzicht ben ik 15 jaar geleden gestart met het ontwikkelen van methodieken ten behoeve van het restaureren en renoveren van auto’s. Deze passie is ontstaan uit uiterste perfectie en liefde voor auto’s. Het leuke aan Stipt Polish Point is dat wij de auto maken zoals deze in de folder stond. En dat heeft niets te maken met goed poetsen, deelrestauratie of volledige restauratie waarbij de originaliteit van de auto verdwijnt. Wij renoveren en restaureren in het kader van de originaliteit waarbij alle facetten aan bod komen. Het verschilt per auto wat van toepassing is. Wij nodigen u graag uit om nadere toelichting te geven.

Met vriendelijke groet,
Rick van Stippent CEO

2004

Hoe het begon

Het begon allemaal 18 jaar geleden in de voortuin van het ouderlijk huis van Rick. Als 12-jarige jongen poetste hij auto’s van buurtgenoten, vrienden en bekenden.

2004

2008

Rick’s Carcleaning

Na 4 jaar ervaring door weer en wind is op 16 jarige leeftijd Rick’s Carcleaning geboren. Op het zelfde moment heeft hij de voortuin ingeruild voor zijn ‘1e pandje’, namelijk een oude champignon-cel die hem vrij hield van vorst.

2008

2014

Stipt Polish Point

Rick’s Carcleaning is overgegaan in het huidige Stipt Polish Point met op 1 april 2014 de verhuizing naar de Industrieweg in Vught. Op deze locatie was er slechts 1 wasbox en 1 brug met daarboven een kantoortje op een vlonder. Het was in deze tijd dat zijn vakmanschap en perfectionisme welbekend werd onder autoliefhebbers in Nederland.

2014

2018

Pand upgrade

De stap erna was een groter pand, eveneens aan de Industrieweg in Vught waar de top kwaliteit van Stipt Polish Point onveranderd is gebleven, maar de locatie een flinke upgrade heeft gehad.

2018

2019

Stipt Polish Point Shop

19 oktober 2019 was een bijzondere dag. Op deze dag kwam Stipt Polish Point Shop tot leven en in minder dan 48 uur veranderde een goed idee in een goedlopende webshop! In beginsel met slechts 3 vloeistoffen, namelijk de Real Effective Cleaner, de Interior Matt Cleaner en de Clear Glass, maar al snel volgde tools en een compleet eigen lijn!

2019

2022

Verhuizing naar Best

We springen vooruit naar 2022, het jaar waarin het merk Stipt centraal stond. Het jaar waarin er een grote verhuizing heeft plaatsgevonden naar ons nieuwe mega pand in Best en het jaar dat Stipt een automuseum opende vol sfeer, beleving en Fabrieksnieuwe auto’s!

 

Het museum bestaat uit 45 Fabrieksnieuwe auto’s in alle klasse’s, soorten en maten. Er is slechts 1 ding dat al deze auto’s met elkaar gemeen hebben en dat is dat ze alle het label ‘’Fabrieksnieuw’’ mogen dragen voor een uitmuntende esthetische staat, zowel van onder als boven en zowel van binnen en buiten.

2022

2023

Fabrieksnieuw

Sinds 1 januari 2023 is er een mogelijkheid om 1 van de fabrieksnieuwe auto’s uit ons museum toe te voegen aan uw eigen collectie! Hier op www.Fabrieksnieuw.nl staat een beperkt aanbod afkomstig uit Rick zijn privé verzameling! U bent hier dus op het juiste adres voor een exclusieve Fabrieksnieuw auto!

 

Met vriendelijke groet,

Rick van Stippent
Algemeen directeur

2023